toppbild24

BOKA & KONTAKT

Telefon
060-12 92 00
Telefontid mån-tors kl 8-16 och fredag kl 8-15

Menyval
-
Har du ett akut sjukt- eller skadat djur, tryck 1
– Önskar du boka en tid eller få rådgivning tryck 2
– Vill du boka av din tid tryck 3
– För att få veta våra öppettider tryck 4
– Vill du lämna namn och telefonnummer och bli uppringd tryck 6. Vid högt belastning kan uppringning dröja något.

E-post
info@vhsb.se

Fax
060 – 7890 888

Öppettider
Mån-Tors 08.00-17.00
Fredagar 08.00-15.00

Jour
Vi har jour vardagar till 19.00 och helger 09.00-13.00.
Ring 060-12 92 00.

Tidsbokning
Tidsbokning gäller för alla besök utom vaccinationer, där vi har drop-in under våra öppettider. Undantag då vi önskar att ni gör en bokning, är för valparnas 12 veckors vaccinering. Detta för att en veterinär gärna vill lyssna på hjärtat och se att allt är bra, samt rabiesvaccinationer då denna måste ges av en veterinär. Du kan boka tid via vår reception eller telefon. Om du har önskemål om att få träffa en särskild veterinär så ange det vid tidsbokningen, så försöker vi att tillgodose ditt önskemål. Avboka din tid om du inte kan komma.

Vi kallar via sms endast de patienter som bokat tid hos någon av våra specialister eller till operation.

Vid uteblivna besök debiteras 350 kr och sent avbokade operationstider debiteras 850 kr. All avbokning skall ske senast 24 timmar innan bokad tid. Avbokning kan även ske via telefonsvarare när kliniken är stängd.

 

Akut sjukdom och olycksfall
Vid akut sjukdom och olycksfall, tryck 1 när du ringer växeln så kopplas ditt samtal direkt till akutsköterskan. Om vi inte svarar direkt så beror det på att vi är upptagna med ett akut sjukt djur. Lämna i så fall ett meddelande så hör vi av oss så snart vi kan, oftast inom 30 min. Ring igen om ni inte har hört ifrån oss då tekniskt fel kan uppstå.

När vi har stängt hänvisar vi akuta sjukdomsfall till Distriktveterinärerna, UDS (Uppsala), till Regiondjursjukhuset Strömsholm, till Östersunds djursjukhus eller till Djurkliniken, Södra Allén, Sundsvall som har dygnet runt jour.

Betalning
Vi är en kontantfri klinik. Givetvis går det bra att betala med betalkort. Idag finns det även en möjighet att dela upp sin betalning med hjälp av Human Finans. För mer information kring detta tryck på betalningsfliken ovan.