Butik

FODER

Foder

I Veterinärshusets butik hittar du både friskfoder och dietfoder för hund och katt. Vi har valt att fokusera, till största delen, på foder från två olika foderleverantörer, Royal Canin och Hill’s.

Royal Canin hund- och kattmat är skapat och utvecklat för att passa hundar och katter i olika livsstadier samt med olika slags behov. Vi har inriktat oss på tre serier ur Royal Canins sortiment. Veterinary friskfoder och kastreringsfoder samt en foderlinje som endast säljs hos veterinärer samt Veterinary dietfoder: ett foder som kan stötta vid sjukdomstillstånd. Dietfoder ordineras normalt på rekommendation av veterinär, som bedömer djurets medicinska status.

Hill’s foder finns för både hund och katt och erbjuder avancerad näring. I vår butik säljer vi Hill’s Vet Essential, en friskfoderserie med inriktning mot tandhälsa, olika livsstadier samt för kastrerade hundar och katter samt Presciption Diet: foder för specifika sjukdomstillstånd, vilka endast bör ges med samråd av din veterinär.

Kom gärna in och fråga om råd rörande din katt eller hunds kost. Slutligen om det är något foder som du saknar är det bara att fråga så kan vi beställa hem antingen från Hill’s eller Royal Canin´s sortiment.