Butik

KOSTTILLSKOTT

Omega 3 & 6 fettsyror

Två omtalade essensiella fettsyror är Omega 3 och Omega 6. Dessa två fettsyror bidrar bla till att hålla hud, päls, klor, leder, hjärna, njurar och immunförsvar ajour. Det finns flertalet produkter på marknaden. Vi på Veterinärhuset erbjuder i dagsläget bland annat Viacutan och Biorion inom denna kategori.

Glukosaminer

Glukosamin har en smörjande effekt på leder och kan hjälpa till att bygga upp ledbrosk. Vi har på Veterinärhuset valt att sälja 2 produkter för ledbesvär; Glycoflex och Seraquin Gonex.

Mage & Tarm

I de flesta hunder och katters liv händer det någongång att han/hon blir dålig i sin mage och/eller tarm. Detta kan uttrycka sig i form av lösare-, hårdare avföring, diarre eller kräkning. Det finns även de djur som har problem med mage/tarm genom hela livet och därför kan behöva antingen ett specialfoder eller ett tillskott för att kunna leva ett så normalt liv som möjligt. Vi säljer följande artiklar: Fortiflora, Diarsanyl, Canicur tabletter, Pro-Kolin, Pro-Soluble, samt Fibreplex som är en produkt för gnagare. Rådfråga oss gärna för att få rätt produkt!