4471

SÅ HÄR RESONERAR VI

Ett sällskapsdjur är en familjemedlem som förtjänar bra omvårdnad genom livets alla skeden. Veterinärhuset Södra Berget erbjuder undersökningar, förebyggande vård, medicinska utredningar, behandlingar, kirurgi, ortopedi, artroskopi, bilddiagnostik och laboratorieundersökningar för hundar, katter och övriga små sällskapsdjur.

Vi som äger och driver verksamheten är tre veterinärer med flerårig erfarenhet. Vi har specialintressen och utbildning inom ortopedi, artroskopi, ultraljud och avancerad tandmedicin. Vi har en gemensam syn på hur en modern veterinärklinik ska fungera. Våra ombyggda och anpassade lokaler är därför väl genomtänkta för att kunna erbjuda en lugn och trivsam miljö för våra patienter och effektiva arbetsflöden för personalen.

Har du frågor angående ditt djurs hälsa så lyssnar vi, svarar på frågor och ger råd. I vårt fokus står alltid djurens välmående, men minst lika viktigt är att du som djurägare ska känna dig trygg tillsammans med oss. Därför är det en självklarhet att vi hjälper till att fatta beslut samt förklarar vad detta kommer innebära för dig och ditt djur.

Vi är genom Svensk Djursjukvård certifierade för en god vård och omsorg om våra djur och djurägare.