toppbild-host

Nu är de dags att ladda upp förrådet för att optimera jakten för hunden med husse/matte!

 

Royal Canin erbjuder två specifika foder för hundar i hårt arbete

Sporting Life – Trail 4300
Innehåller balanserade nivåer av kolhydrater (28 %) och fett (21 %). För hårt arbetande hundar med långa perioder av fysisk anstängning.

Sporting Life – Endurance 4800
Foder med ett högt fettinnehåll (30 %) som tillför en stor mängd energi som kan användas succesivt under mycket långa perioder av hårt arbete för att maximera prestationen.

Tillskott som är bra att ha med sig eller att ha hemma

Rehydrations support
Vätskeersättning till hund/katt från Royal Canin. Kan ges vid bland annat lätt uttorkning efter intensiv träning och jakt. Ersättningen innehåller höga halter av elektrolyter och ersättningen har en hög smältbarhet. Påsarna är lätta att ha med sig i väskan, blandas med vatten och ges direkt.

Recovery
Komplett dietfoder från Royal Canin vars sammansättning påskyndar näringsmässig återhämtning. Fodret har en hög energitäthet och innehåller ett koncentrat av viktiga näringsämnen samt ingredienser med hög smältbarhet. Ha en burk redo i ryggsäcken under jakten!

Aptus Pro Sport Dog 
Pasta som är sammansatt för att tillgodose kroppen med dess viktiga näringsämnen för att hunden skall återhämta sig väl vid anstäning. Behändig tub som tar ej mycket plats och ryms i varje ryggsäck.

Kom även ihåg att synas i mörkret! Säsongen reflexer finns att köpa i vår shop, bland annat västar, koppel, halsband etc. Spårlinor finns också att köpa hos oss.